Dragi prijatelji,

od izlaska naše zadnje knjige i od našeg zadnjeg susreta prošlo je nevjerojatno dugih pet mjeseci.

Naravno da upravo zbog toga još više veseli da Vam se javljamo kako bi Vas pozvali na promociju pete po redu knjige iz serijala o NIPPERU.

Promocija pete knjige o NIPPERU biti će 16. listopada 2015. godine u COSMOPOLITEN CAFFEU & WINE BARU u Zagrebu, Bogovićeva ulica 1 i to u 17.30 sati.

Sigurno se pitate kako to da smo ovog puta izabrali ovu lokaciju, a odgovor je jednostavan Striparnice LASTAN više nema, a spomenuti COSMOPOLITEN CAFFE & WINE BAR je baš jedno onako hoh mjesto na kojem se gledaju nogometne utakmice i živi nogomet, pa kako je NIPPER prije svega jedan nogometni strip to smo ovu promociju odlučili organizirati upravo u COSMOPOLITEN-u.

Učinit ćemo sve da na promociji osiguramo nazočnost nekoga od bivših ili sadašnjih reprezentativaca naše nogometne reprezentacije, pa će te osim ljudi iz svijeta stripa imati priliku upoznati i nekoga iz svijet nogometa, vrhunskog nogometa, baš onakvog kakav igra naš NIPPER.

Naša peta knjiga posebna je po tome što nakon punih 37 godina čekanja konačno stiže nastavak priče o NIPPERU, dakle u ovoj knjizi imati će te priliku čitati i uživati u dogodovštinama NIPPERA koje nikada ranije nisu objavljene.

Kako je promocija u 17.30 sati to istu možete shvatiti kao jedan after hour party gdje će te ravno onako iz svojih poslovnih obveza uskočiti u jedan opušten ambijent ugodnog druženja sa poznatim likovima koji vole strip i sport, moguća je i nazočnost MIS sporta (radimo na tome).

Obzirom da je nama velika želja da Vi budete zadovoljni na promociji, to smo ovog puta odlučili i to uz pomoć Zagrebačke pivovare i Ožujskog piva osigurati veće količine ovog blaženog prehrambenog proizvoda, a vlasnik COSMOPOLITEN-a Kruno Grlević se potrudio da osigura i muzičku kulisu koja će biti ugodna vašim ušima i koja će pripomoći da atmosfera ostane na vrhuncu i nakon što jedan od izdavača NIPPERA održi svoj pozdravni govor i kratko (ovo je vrlo uvjetno, jer svi znamo da će taj govor biti na nivou onog Fidela Castra u UN koji je trajao 4 sata i 29 minuta) predstavi knjigu.

Naravno ponovno će te imati priliku pokazati koliko nas volite, koliko smo Vam neizmjerno dragi i koliko ste sretni da smo izdali novu knjigu, ovo sve tako što će te odriješiti kesu i kupiti što je više moguće knjiga o našem malom nogometnom junaku NIPPERU, nemojte biti sramežljivi kao prošli puta.

Peta knjiga donosi BUDUĆE DOŽIVLJAJE pa nema nikakve sumnje da će i doživljaji na samoj promociji biti jedinstveno zgodni.

Dakle, 16. listopada 2015. godine COSMOPOLITEN CAFFEU I WINE BARU u Zagrebu, Bogovićeva ulica 1 i to u 17.30 sati. (odmah pored CHARLIJA, to bi prije bila Gajeva nego Bogovićeva al adresa je Bogovićeva)

Kao i svaki puta do sada napominjemo kako je ovo još jedna nova prilika da se vidimo, tko nije dolazio do sada, upozoravamo ga da je ostala još samo jedna promocija poslije ove i da je vremena da se popravi dojam sve manje, a oni koji budu tako divni pa dođu imati će priliku razmijeniti veliki broj misli sa velikanima stripovske misli, a onda i razmijeniti koju o aktualnim temama (Sirija), ljubavnim situacijama (vjenčala se Severina, Kim Kardashian ostala trudna, al je bio naporan put do tog rezultata, Vlatka Pokos se razišla pa ponovno našla sa svojim novim izabranikom srca – ovo zadnje je bilo vrlo dramatično, te su se vijesti mijenjale iz dana u dan), popiti, zapjevati, zaplesati, hvatati nogometaše radi selfija i naravno potrošiti koju kunu.

Iskreno se nadamo ugodnom druženju, biti će nam veliko zadovoljstvo ako dođete, te Vas od srca pozivamo…

Pozdrav

Strip non stop d.o.o.